Teljesítményfokozás és mozgástanítás rád fókuszálva

Érd el a céljaidat sérülésmentesen

Minőségi mozgás

Egy alapoktól felépülő módszert kapsz, amihez bármikor és bárhol vissza tudsz nyúlni. Megtanítalak sérülésektől való félelem nélkül, magabiztosan mozogni.

Motiváló közösség

Fejlődésed szempontjából meghatározó a környezeted. 
Motivációd fenntartásában, a nehezebb időszakokban segítségedre lesz a támogató közösségünk.

Állapotfelmérés

Feltérképezem a jelenlegi állapotodat és meghatározzuk a célodat, így az egyéni adottságaid figyelembe vételével tudjuk elkezdeni a közös munkát, ami teljes mértékben rád szabott lesz.

Kiemelt figyelem

Akár privát órára, akár kiscsoportos edzésre jársz hozzám, teljes mértékben törődőm veled és figyelek Rád. Pont ezért alakítottam ki a kiscsoportos rendszerem, hogy maximális figyelemmel tudjunk együtt dolgozni.

Válassz az edzéseink közül

Base edzésprogram

Kezdőknek és újrakezdőknek! Az alapoktól segítek felépíteni azokat a gyakorlatokat és gondolkozásmódot ami segít a mentális és fizikai fejlődésben!

Privát együttműködés

Te kerülsz a fókuszba! Felmérjük jelenlegi fizikai állapotod, és egy személyre szabott edzésprogram során segítek elérni a kitűzött céljaidat!

Együtt dolgozunk a te céljaidért

Kovács-Kvotiidán Ágnes vagyok,
a Crossfox alapítója és vezetőedzője, funkcionális erő, és erőnléti edző.

Az edzői hivatásom 2013-ban kezdődött.

Azóta elkötelezett küldetésemnek tekintem, hogy segítsek az embereknek a minőségi mozgás elkezdésében. 

Látom mennyi félreveztő infót kapsz mindenhonnan, és össze vagy zavarodva, mit és hogyan kéne csinálnod. / Ismerem azt a sok félrevezető információt, ami mindenfelől elérhető, és tudom, milyen nehéz a megfelelő irány kiválasztani az edzésekben.

Célom, eljuttatni az emberhez a szabad, fájdalomtól, korlátozásoktól mentes mozgás élményét, egy szép és biztonságos környezetben.

A Crossfox segítségével garantálom, hogy az edzéseid során minden világossá és érthetővé válik, és végre tiszta képet kapsz arról, mit és hogyan kellene csinálnod.

Kezdd el velünk és meglátod, utána minden teljesen kitisztul, világos, egyszerűen értelmezhető lesz.

0
év tapasztalat
0 +
emberrel dolgoztam együtt
0 +
óra közös edzés

Kezdd el velünk és meglátod, utána minden teljesen kitisztul, világos, egyszerűen értelmezhető lesz.

Miket fogsz velünk elérni?

Egy új szemléletmódot fogsz kapni

Teljesítménybeli fejlődést fogsz tapasztalni

Büszke leszel magadra a kitartásodért

Magabiztosabb leszel, tetszeni fog a tükörben, amit látsz

Eredményesebb, energikusabb leszel az életed más területein

Tanítványaink visszajelzése

F. N. EnikóÉpítőmérnök
Tovább olvasom
„Hatalmas változást értem el mind, teljesítményben, mind erőnlétben, ami növeli az önbizalmamat is, és boldogságot okoz. Jó hatással van a betegségemre, ami sokkal kevésbé jön elő, rövidebb ideig tart. Amikor elkezdtük az edzést, nem gondoltam volna,hogy én valaha súlyokkal fogok tudni dolgozni és láss csodát mégis.”
Sz. Emese
Tovább olvasom
„ Szeretném megköszönni Neked, hogy vagy és ilyen lelkesedéssel viszel előre minket! ☺ Engem csillámos-szivárványos reklámszöveggel, amit mások tolnak nem lehetne megvenni, de a belénk fektetett energiád, a kapott támogatás és szeretet folyamatosan motivál!”
M. VirágFotográfus
Tovább olvasom
„A három hónap alatt egy teljesen új oldalamat ismertetted meg velem, azt a csajt, aki szereti és várja az edzéseket, és hálás azért, hogy megmutattad, milyen ez az egész világ. Köszönöm, hogy már a 3 hónap alatt láthatóan és érezhetően formásodtam, hogy nem „jólvan, mindegy”-el nyugtázom a tükörben látott képet, és hogy olyan hétköznapi meglepetések érnek az új erőnlétemmel, hogy én is csak hüledezem, mikre lettem képes. Feltölt, örömet okoz és hiányzik, ha nem tudok legalább heti kétszer mozogni. ☺ ”
F. G. TücsiBölcsész
Tovább olvasom
„ Hálás vagyok amiért visszahoztad a mozgást az életembe! Azért is, hogy egy csomó „fura” mozdulatra tanítottál, meg amiért mindig neked van igazad, mikor valamiről azt mondom nem tudom megcsinálni. Kisebb vagyok, erősebb és energikusabb. Köszönet érte!”
M. BabiKonduktor
Tovább olvasom
„ Köszönöm az eddigieket: a plusz 6 kilómat, az alacsonyabb nyugalmi pulzusomat, a jobb erőnlétemet, mindent (amit felsorolni is nehéz lenne), egyszóval azt, hogy sokkal egészségesebb vagyok, mint régen. Szerintem nem is kell tovább ragoznom, miért érzem most ebben a helyzetben fontosnak.”

Crossfox edzőtermek, ahol elérheted a céljaidat

Crossfox Böszörményi

Budapest, Böszörményi út 2/A, 1126

Crossfox Nagyszombat

Budapest, Nagyszombat u. 3, 1036

INGYENES

Sztory levelek e-mailben

Ezekben a levelekben azon leszek, hogy tanulj magadról, a tested helyes használatáról, a mozgásról – miközben mesélek arról, mi zajlik a termekben.

Kövess további motiváló tartalmakért

Sztori levelek

Kérlek add meg az e-mail címedet, ahova küldhetem a leveleket!