Kérdésed van?     Írj egy üzenetet a hello@cross-fox.hu e-mail címre!

CSATLAKOZZ TE IS SZEMÉLYESEN!

HOGYAN ELŐZD MEG AZ üLŐMUNKA KÁROS HATÁSAIT?

CROSSFOX ALAPOZÓ WORKSHOP

Szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben és az eddigi próbálkozásaid kudarcba fulladtak?

Esetleg előfordult, hogy úgy érezted „ez neked nem megy”,  belekezdtél az edzésekbe, a mozgásba és 2-3 hét után teljesen alábbhagyott a lelkesedésed? 

Szeretnéd végre megérteni, mit kéne csinálnod a hosszú távon fenntartható változáshoz? Egyáltalán, hogy merre indulj el a mozgás útján?

Segítek megoldást találni, hogy az ülőmunka miatt kialakuló, a mindennapi életet megkeserítő problémád, fájdalmad, milyen módon tudod kezelni, mit tudsz egyszerűen tenni ellene. 

Megismertetem veled azokat a bevált eszközöket, amiket 10-15 percet rászánva kezelni, vagy megelőzni tudod ezeket az izületi fájdalmakat, mint például hát, váll és nyakfájdalmak, térd panaszok, alsóháti szakasz fájdalma.

 

Szeretném megmutatni, mi mindent tudsz tenni, hogy valóban változást érj el, gyere el a workshopra, ahol részletesen, több oldalról megközelítve körüljárjuk a témát.

Gyakorlati tanácsokkal, hasznos „hazavihető” feladatokkal, mozgással várlak ezen a 

3 órás workshopon!

Célom kiutat mutatni az ülő munka okozta fájdalmak, kialakuló problémák útvesztőjéből.

Mozgásról másképp.

TÉMÁK, AMIKET ÉRINTENI FOGUNK

A WORKSHOP MEGALKOTÓJA, AKIVEL TALÁLKOZHATSZ

Kovács-Kvotidián Ágnes vagyok, erőnléti és funkcionális edző.

 A szakmámban töltött immár 8 év alatt, több mint 300 embert tanítottam meg mozogni és segítettem kezelni a különböző mozgásszervi problémáit, amit főképp a ülő és inaktív életmód idézett elő. Az ő visszajelzéseik és a tapasztalataim alapján állítottam össze, ezt a 3 órás workshopot.

Célom más megközelítésbe helyezni a mozgással, edzéssel való kapcsolatod, hogy ne egy szükséges rosszként gondolj rá, hanem mint feltöltődés, örömforrás, stresszkezelés, a Te hosszútávú egészségedhez megoldás, amivel teszel magadért, a mentális és a fizikai egészségedért. 

Szeretnék segíteni Neked a minőségi mozgás elkezdésében, mert látom mennyi félrevezető infót kapsz mindenhonnan, és össze vagy zavarodva, mit és hogyan kellene csinálnod. 

Kezdd el velem, és meglátod, utána minden teljesen kitisztul, világos, egyszerűen értelmezhető lesz.

Ezen a workshopon bepillantást nyújtok olyan egyszerű gyakorlatokba, amiket alkalmazva szabadabbá, könnyebbé, feszültségmentessé válhat a tested és a mozgásod. Olyan módszereket adok át, amik jobbá tudják tenni a mindennapjaid.

Egy szemléletmódot a mozgással kapcsolatban és összefüggéseket, amik segítenek máshogy látni, így könnyebben tudod beilleszteni a mindennapjaidba a plusz aktivitást, átmozgatásokat, szokásokat.

A gyakorlatokat, amit a workshopon mutatok videós formában is megkapod tőlem, így utána is segítségedre lesznek.

Vedd észre, ha valami nincs rendben és tegyél ellene! Nem az üléssel van a probléma, hanem azzal, ha utána nem tudod kezelni az ebből adódó panaszokat. Ebben szeretnék megoldast mutatni számodra!

 

 

Ebben a 3 órában bevezetlek a szemléletmódomba, a motiváció forrásaiba a mozgás terén, a panaszok kialakulásának miértjére is kitérünk, 4 lépcsős modellben megmutatom, hogy tudsz több mozgást, új szokásokat egyszerűen belevinni a napjaidba, heteidbe és átbeszéljük, hogy ezt hosszútávon milyen módon tudod fenntarthatóvá tenni az életmódodban.

Megismerkedsz a lágyszöveti lazító technikákkal, az önmasszázs alapjaival a SMR henger segítségével és alap mobilizáló, átmozgató technikákat tanítok, aminek segítségével kezelni tudod a felmerülő panaszaidat, vagy plusz mozgásként tudod használni a napjaidban, edzések előtt bemelegítésként.

Időpontok: December  11. (szombat)

11:00-14:00

5 fő tud résztvenni a workshopon.

Helyszín: Crossfox edzőterem (12.kerület Böszörményi út 2/a)

Early bird jegyek 12.01 éjfélig 9.990.- utána 12.02-től 15.000,-

A regisztrációt követő emailben kapod meg a jelentkezéshez szükséges infókat. 

Ha a mostani időpont nem jó neked, de érdekel a workshop, regisztrálj és egyből értesülni fogsz a következő esemény időpontjáról. 

Várlak, találkozzunk személyesen!

Ági

Kérlek add meg, hogy hova küldhetem a videós kurzus részleteit!

Kérlek add meg, hogy hova küldhetem a workshop részleteit!