Mi a különbség a célok és a rendszerek között?

Mikor privát együttműködésben velem dolgozol, minden célkitűzést, rendszerek kialakítása, beillesztése a napjaidba, heteidbe követ majd. Ezzel fogom nálad biztosítani azt a kontrollt a folyamat alatt, amire szükséged lesz az eredmények eléréséhez.
Az Atomi szokások című könyv elolvasása minden tekintetben meghatározó volt az életemben, és az a gondolkodásmód, amit átad benne, nagyban meghatározza a munkámban alkalmazott módszereim.
Az eddigi sikertelen próbálkozásaim, mind, mind, lépésről lépésre meg vannak fogalmazva, miért nem tudtam megvalósítani, elérni őket. Amint ennek a szemléletnek a mentén kezdtem felépíteni a napjaimat, heteimet, alapjaiban változott meg minden.
A célok az elérni kívánt eredményekről szólnak, irányt szabnak, a rendszerek pedig az ezekhez az eredményekhez vezető folyamatokról. Ha jobb eredményekre vágysz, a folyamatra, a rendszerre koncentrálj! *

Gondod van szokásaid megváltoztatásával?
Nem a te hibád.
A rendszered a probléma.
A szokásaidon úgy tudsz a leghatékonyabban változtatni, ha nem arra összpontosítasz, amit el akarsz érni, hanem arra, aki lenni szeretnél.*
Sokkal jobban és könnyebben az úton tudsz maradni, ha ezekre fókuszálsz.
A folyamat iránti elköteleződésed határozza meg a haladásodat, és a rendszerekkel lehet a legjobb haladást elérni.
Fontold meg,
Á.
*Forrás: James Clear- Atomi szokások