BASE edzésprogram

Kezdő szinttől felépített program

Válts szemléletmódot és fejlődj

Nem érzed jól magad a bőrödben

Már régóta tervezed, hogy valamit el kellene kezdened mozogni, mert nem tetszik, amit látsz a tükörben és érzed, hogy már lihegve mész fel a másodikra?

Ülő, inaktív munkát végzel​

Fáj itt-ott, egyre gyakrabban? Ízületi fájdalmaid egyre többször fordulnak elő a hátadban, válladban, csípődben, térdedben?

Hamar elveszted a motivációd​

Kellene egy plusz löket, mert egyedül hamar alábbhagy a lelkesedésed, vagy elakadtál az edzéseidben?

Rossz edzésprogramot választottál

Már próbáltad többször elkezdeni, de egyedül nem ment, nem motivált, nem fejlődtél tőle és inkább abbahagytad az egészet?

Együtt dolgozunk a te céljaidért

Eredményesebb, energikusabb leszel az életed más területein

Eléred a kitűzött céljaid, érezni fogod jó helyen és úton vagy

Új személetmódot kapsz, egy átfogó képet a testedről, a mozgásról

Magabiztos leszel, és büszke magadra a kitartásodért

Feltérképezem a sikerhez vezető utad​

Az első konzultáció alkalmával átbeszéljük, mi az, amit el szeretnél érni, amiken dolgozni fogunk, felmérem a jelenlegi fizikai és mobilitási állapotod. Meghatározzuk reálisan hova fogsz eljutni a program által 3 hónap múlva.

Új szemléletmódot mutatok

Egy olyan módszert kapsz, amivel tisztábban fogod látni a saját tested, és annak működését, amivel könnyedén tudsz a hétköznapjaidban a saját céljaidra koncentrálni, energikusabb, eredményesebb leszel az élet más területein is.

Használható tudást kapsz

Használható tudást fogsz kapni, a mozgásról, amit bárhol tudsz használni a továbbiakban. Nem fogod elveszve érezni magad, nem lesznek kérdéses gyakorlatok, ha edzésről lesz szó. Megtanulod kezelni, megszüntetni az ízületi fájdalmaid, sérülésektől való félelem nélkül fogsz tudni mozogni.

Mérföldkövek teljesítése

A program alatt folyamatosan sikereket fogsz elérni, amitől egyre magabiztosabb, és büszkébb leszel magadra. A motivációd fenntartását is támogatni fogja ezeknek a mérföldköveknek a teljesítése.

Támogató közösség

Kiscsoportban fog zajlani az edzésed, így folyamatosan motiváló, ugyanazokon a nehézségeken átmenő emberekkel leszel, akikkel támogatni tudjátok egymást, így könnyebb lesz a nehezebb pillanatokon is túllendülni, és egymás sikereiből motivációt meríteni.

Folyamatos fejlődési lehetőség

A kezdő program elvégzése után, természetesen lehetőséged van tovább folytatni az edzéseket, haladó csoportos vagy privát programban. 
A haladó szintű kis létszámú csoportos edzés előfeltétele a kezdő program elvégzése, vagy legalább egy privát programban való együttműködés.

Segítek neked a következő lépés megvalósításában

visszajelzésEK tanítványOKtól, akik már végigcsinálták a programot

Jelentkezés állapotfelmérésre

Űrlap kitöltés

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot és kattints a jelentkezés gombra. Ezt követően a rendszer küld egy visszaigazoló levelet, hogy fogadtam a jelentkezésed.

Telefonos egyeztetés

Két munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot telefonon, és egyeztetjük az állapotfelmérés pontos időpontját és részleteit.

Állapotfelmérés

Feltérképezem a jelenlegi állapotodat és meghatározzuk a célodat, így az egyéni adottságaid figyelembe vételével tudjuk elkezdeni a közös munkát, ami teljes mértékben rád szabott lesz.

Gyakran ismételt kérdések

Ha valamelyik kérdésre nem kaptál választ, akkor írd meg nekem a kérdést a hello@cross-fox.hu e-mail címre.

Váltó ruhára és cipőre lesz szükséged csak. 

Az első konzultációra bő 60 percet szoktam szánni. Nagyon sok mindent kell átbeszélnünk, az alap egészségügyi kérdéssortól, egészen, hogy mi az amit ténylegesen el szeretnél éri, kicsit jobban megismerni egymást, hogyan tudunk a leghatékonyan együttműködni.

2023.szeptembertől már csak szakértői konzultáció keretében tudsz állapotfelmérésre jönni hozzám. 

További információt az időpontfoglaló leírásában találsz, amit a jelentkezés és a kérdőív kitöltése után érsz el.

Természetesen van lehetőség erre, sőt azt szoktam mondani, hogy ekkor kezdődik majd csak igazán. Ekkorra körvonalazódnak teljesítménybeli célok is, amikért lehet tovább edzeni a PRO kiscsoportban, vagy privát, 1/1 együttműködésben sokkal intenzívebben.

Ez egy kezdő szinttől felépített program, amit úgy alakítottam ki, hogy teljesen az alapoktól épülnek egymásra az edzések, így a fokozatosság folyamatosan jelen van, és az egyéni edzettségi állapotnak megfelelően tudom igazítani egyénre szabottan a terhelést a kiscsoportos jelleg miatt. Mindenki a saját ütemében fejlődik, de mégis a csapat erejét és motivációját kihasználva.

Maximum 4 fővel tudok dolgozni a kiscsoportos program keretében, egy órában. Ennél nagyobb létszámra nincs lehetőség.

Egy évben 4 alkalommal indul kezdő program. Ennek dátumairól érdeklődj az elérhetőségeimen. Miután elindult egy 12 hetes program, becsatlakozási lehetőség, az első két hétben van. Előre lehet helyet foglalni az induló programokba, mivel a létszám limitált.