Privát együttműködés

Fókuszban Te és a céljaid

Válts szemléletmódot és fejlődj

Nem érzed jól magad a bőrödben

Már régóta tervezed, hogy valamit el kellene kezdened mozogni, mert nem tetszik, amit látsz a tükörben és érzed, hogy már lihegve mész fel a másodikra?

Ülő, inaktív munkát végzel​

Fáj itt-ott, egyre gyakrabban? Ízületi fájdalmaid egyre többször fordulnak elő a hátadban, válladban, csípődben, térdedben?

Hamar elveszted a motivációd​

Kellene egy plusz löket, mert egyedül hamar alábbhagy a lelkesedésed, vagy elakadtál az edzéseidben?

Rossz edzésprogramot választottál

Már próbáltad többször elkezdeni, de egyedül nem ment, nem motivált, nem fejlődtél tőle és inkább abbahagytad az egészet?

Együtt dolgozunk a te céljaidért

Eredményesebb, energikusabb leszel az életed más területein

Teljesítménybeli fejlődést fogsz tapasztalni

Új személetmódot kapsz, egy átfogó képet a testedről, a mozgásról

Magabiztosabb leszel, tetszeni fog a tükörben, amit látsz

Feltérképezem a sikerhez vezető utad​

Az első konzultáció alkalmával meghatározzuk azokat a célokat, amik számodra fontosak, amit el szeretnél érni. Átbeszéljük, ezeket mi tudja a legjobban támogatni és konkrétan megfogalmazott célokká alakítjuk. Felmérem a jelenlegi fizikai és mobilitási állapotod, ami alapján rád szabottan, megfelelő megoldást tudok javasolni annak érdekében, hogy valódi eredményeket érj el a programmal. 

Végig támogatlak ezen az úton

Privát együttműködésben minden célkitűzést, rendszerek kialakítása, beillesztése a napjaidba, heteidbe követ majd. Ezzel fogom nálad biztosítani azt a kontrollt a folyamat alatt, amire szükséged lesz az eredmények eléréséhez.

Új szemléletmódot mutatok

Egy olyan módszert kapsz, amivel tisztábban fogod látni a saját tested, és annak működését, amivel könnyedén tudsz a hétköznapjaidban a saját céljaidra koncentrálni, energikusabb, eredményesebb leszel az élet más területein is. Használható tudást fogsz kapni, a mozgásról, amit bárhol tudsz használni a továbbiakban.

Mérföldkövek kijelölése

A program alatt folyamatosan sikereket fogsz elérni, amitől egyre magabiztosabb, és büszkébb leszel magadra. A motivációd fenntartását is támogatni fogja ezeknek a mérföldköveknek a teljesítése. 

Magas szintű elköteleződés

Konkrétan megfogalmazott eredményekért fogsz dolgozni, mert a tapasztalatom azt mutatja, a folyamat iránti elköteleződésed határozza meg a haladásodat.

Személyes privát együttműködés

Válaszd ezt a típusú edzést ha neked is fontosak a következők:
 • Kiszakadnál a megszokott, otthoni környezetből, egy igényes, privát, profin felszerelt teremben edzenél
 • Nem érzed komfortosan magad a konditermekben vagy olyan helyen, amit sok ember látogat
 • Egyéni, rád szabott edzésprogramot szeretnél, ami kifejezetten a te céljaidat szolgálják
 • Fókuszált figyelemre vágysz, amikor rajtad kívül nincs senki más a teremben
 • Fontos számodra a rugalmas időpont választás
 • Egyénre szabott ár
Intenzív

Online privát
együttműködés

Válaszd ezt a típusú edzést ha neked is fontosak a következők:
 • Kényelmes, otthon végezhető edzés, mely nem igényel nagy befektetést
 • Időhatékonyság - nem kell utaznod edzés előtt, és utána már csinálhatod is a dolgod
 • Visszacsatolás és motiváció az otthoni edzéshez
 • Rendszeresség a mindennapokban - az előre lefixált időpont miatt nem halogatod mikor fogsz otthon mozogni
 • Gyerek/gyerekek mellett is szeretnéd megoldani a mozgást
 • Egyénre szabott ár
kényelmes

Mi történik egy állapotfelmérésen?

Felmérem a jelenlegi állapotodat, ami után teljesen képbe kerülök veled, hogy neked mi lesz jó, mi az, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk, hogy javítsuk a mobilitásod, a mozgásod minőségét.

Ezek alapján milyen feladatokat végeztethetek veled, mi a megfelelő mozgásintenzitás a számodra, milyen esetleges betegséged van, mit is szeretnél pontosan elérni, miben tudok neked a leginkább segítséget nyújtani, és egyáltalán hol is kezdjük el a közös munkát.

Úgy gondolom csak így tudok rád szabottan, megfelelő megoldást javasolni annak érdekében, hogy eredményeket tudj elérni.

Célt állítunk közösen, ha hosszú távú a célod, szétbontjuk apró́ részekre, hogy folyamatosan motiváljanak és lásd, kitartó munkával el tudod őket érni.

Ezután fogjuk a céljaidat támogató közös munkánk részleteit megbeszélni, mit javasolnék neked megfelelő mozgásnak, milyen kiegészítő területeken lehetek még a segítségedre, és a logisztikai részleteket is. 

Jelentkezés állapotfelmérésre

Űrlap kitöltés

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot és kattints a jelentkezés gombra. Ezt követően a rendszer küld egy visszaigazoló levelet, hogy fogadtam a jelentkezésed.

Telefonos egyeztetés

Két munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot telefonon, és egyeztetjük az állapotfelmérés pontos időpontját és részleteit.

Állapotfelmérés

Feltérképezem a jelenlegi állapotodat és meghatározzuk a célodat, így az egyéni adottságaid figyelembe vételével tudjuk elkezdeni a közös munkát, ami teljes mértékben rád szabott lesz.

Gyakran ismételt kérdések

Ha valamelyik kérdésre nem kaptál választ, akkor írd meg nekem a kérdést a hello@cross-fox.hu e-mail címre.

Ez teljesen egyénfüggő, kinek mire van igénye, milyen konkrét célja van, milyen ütemben szeretne fejlődni, mennyire igényli a folyamatos kontrollt, személyességet. 

Ha privát edzés mellett döntesz, egy sokkal intenzívebb együttműködésre számíts velem. Meghatározunk 3 fő célt arra az időszakra, amikért dolgozni fogunk. Ezeket a célokat kisebb mérföldkövekre bontjuk, a folyamatos motiváltság fenntartása érdekében, illetve, hogy lásd a folyamatot és a fejlődésed, apró kicsi lépésekben. Heti szinten is fogsz tőlem kapni ezeket az egyéni célokat támogató plusz, kiegészítő feladatokat, amit be kell építened a heteidbe. Ezt előre megbeszéljük, és leírjuk őket. Ott leszek folyamatosan melletted, és kitartásra, önfegyelemre ösztönözlek annak érdekében, hogy a kitűzött céljaid megvalósuljanak. A folyamatnak köszönhetően valódi eredményeket fogsz elérni, kevesebb idő alatt, mindig látni fogod magad előtt hova tartasz és sokkal könnyebb lesz fenntartani ezt a rendszert. 

Váltó ruhára és cipőre lesz szükséged csak. 

Jelenleg online formában zajlik az első konzultáció, amire bő 60 percet szoktam rászánni egy csendes, nyugodt környezetben. Nagyon sok mindent kell átbeszélnünk, az alap egészségügyi kérdéssortól, egészen, hogy mi az amit ténylegesen el szeretnél éri, kicsit jobban megismerni egymást, hogyan tudunk a leghatékonyabban együttműködni.

2023.szeptembertől már csak szakértői konzultáció keretében tudsz állapotfelmérésre jönni hozzám. 

További információt az időpontfoglaló leírásában találsz, amit a jelentkezés és a kérdőív kitöltése után érsz el.