ISMERJ MEG

Kovács-Kvotidián Ágnes
erőnléti és funkcionális edző

Rólam

Az edzői hivatásom 2013-ban kezdődött.

Nagyon fiatalon kezdtem, amiért hálás vagyok, hiszen sok tapasztalatot és tanulást tudhatok a hátam mögött ez idő alatt.

Érettségi után egyből az edzői pályára léptem, ekkor vált egyértelművé, hogy ebbe az irányba szeretnék továbbmenni.

Nagy hangsúlyt fektetettem arra, hogy folyamatosan képezzem magam és a funkcionális edzés szakértőjévé válhassak. 

A hivatásom egyben a szenvedélyem is

Szerencsésnek mondom magam, mivel 20 éves korom óta azzal foglalkozom ami érdekel, és amit szeretek. Közel 300 embert tanítottam meg mozogni kezdő szinttől tartott csoportos és privát edzéseimen.

2019-ben sikeresen elvégzett Erőnléti edző képzés (NASM- PES) és Michel Boyle – Certified Functional Strenght Coach képzése is hatalmas szerepet játszott az általam használt edzésrendszer kialakításában. 2020-tól pedig, sportolók egyéni erőnléti felkészítésével is foglalkozom.

Az eddigi szakmában töltött idő alatt olyan tapasztalatra tettem szert, amivel segíteni tudlak a minőségi mozgás elkezdésében, vagy a teljesítményed fokozásában, teljes mértékben az egyéni adottságaid és preferenciáid figyelembe vételével. 

Segítek neked a következő lépés megvalósításában

Egy új szemléletmódot kapsz, amivel nem nyűg az edzés

Bevezetlek a mozgás szeretetébe, és megtanítom, hogy lehetsz jobb, mint gondolnád.

Egy olyan módszert kapsz, amivel tisztábban fogod látni a saját tested, és annak működését, amivel könnyedén tudsz a hétköznapjaidban a saját céljaidra koncentrálni, energikusabb, eredményesebb, magabiztosabb leszel, így sikeresebb is.

Edzőként a legnagyobb boldogság, mikor tanítványok életét úgy tudom megváltoztatni apránként, pici lépésekben, hogy észre sem veszik, nem nyűg nekik és nem kínszenvedés árán érik el ezeket. 

A változás folyamata

Úgy gondolom, a velem való munka egy mentális és fizikai változással járó folyamat, ami kéz a kézben jár együtt.

Ebben adok segítséget, mert ha a háttérben ezzel a résszel nem foglalkozunk, az eredmények sem lesznek hosszútávúak.

A folyamat iránti elköteleződésedet segítek egy olyan szintre hozni, ami mindenképp szükséges a kitűzött céljaid és a változás eléréséhez.

Közösen feltérképezzük jelenleg hol tartasz, hova szeretnél eljutni és ehhez mi az, amin változtatni szükséges, vagy épp mi az amin semmiképp.

Az ehhez vezető utat pedig átbeszéljük, hozzárendelünk időpontot és felállítunk 3 célt, amiért abban az időszakban dolgozni fogunk. 

Így érem el, hogy Te érd el a célodat!

Eszméletlen jó érzés megélni, ahogy látom a velem szemben ülő ember szemében a reményt, a pislákoló tüzet, olyan dolgok iránt amit eddig szeretett volna, de igazán nem tudta, hogyan kezdje, mit csináljon érte, és így nem is lett belőle eddig semmi.

Mikor ott ülünk és ezeket a témákat boncolgatjuk, beszélünk róla, egyre jobban kialakul a bizalom kettőnk között, és megosztasz velem olyan dolgokat is, amit még magadnak sem mertél eddig bevallani, hogy szeretnéd, de ott motoszkált már régóta a fejedben.

Majd megbeszéljük, ezt hogy érheted el, mit kell érte tenned, így nem egy megfoghatatlan valami lesz számodra, az amit valójában szeretnél, hanem egy részletekre lebontott terv, amihez tudod magad tartani és hozzá megkapod a teljes támogatásom ezen az úton. 

Az én miértem

Mióta ebben a rendszerben dolgozom, hatalmas változást tapasztaltam az emberek hozzállásától, az elkötelezettségétől a saját céljai iránt és így, az eredmények tényleges abban az időtartamban való megvalósulásáig egyben.

Nagyon szeretem a tanítványaimat egy jobb, fittebb, energikusabb egészségesebb önmagukhoz hozzásegíteni. 

Az eredményeik pedig, az én inspirációm,
a tűz ami fűt nap, mint nap.

csak hogy néhányat említsek:

Sokkal nagyobb támogatást és értéket tudok az életükben ezáltal létrehozni, mivel a hétköznapi életben felmerülő kihívásokra készítem fel őket és a tényleges vágyakért, célokért dolgozunk, és nem „csak” egy jobban akarok kinézni mondatért.

Melyik szolgáltatásom támogatna a legjobban? Ha nem tudod biztosan a választ, akkor neked egy konzultációra van szükséged.