Igazi elköteleződés nélkül nem fog menni!

Igazi elköteleződés nélkül nem fog menni!

Nem fogod elkezdeni, mindig lesz valami kifogásod, mindig lesz valami, ami miatt most nem kezdek neki, nem csinálom, pedig tudom hogy kéne, vagy már meg is tapasztaltam régebben, hogy jó nekem, de ‘valamiért’ most mégsem vágok bele, nem kezdem el. 

Vagy a pénzt használom kifogásnak, vagy az hogy nincs időm, vagy bármi mást, ami most épp van az életemben, és arra tudom használni, hogy meggyőzzem magam miért nincs most itt az ideje és miért nem tudom most csinálni. 

Rohadt szar ezt hallani, és úgy is érezheted, hogy nem vagyok egyáltalán kedves most. 

Viszont ez a legnagyobb kedvesség tőlem, amit neked adhatok jelenleg!

Hogy ráláss erre a működésre, az elméd csapdájára.

MINDIG LESZ VALAMI!

🙋🏻‍♀️2 éve kezdtem a vállalkozásom fejlesztésével igazán foglalkozni, akkor jött el az az idő, mikor azt mondtam ennél rosszabb már nem lehet, úgyhogy vágjunk bele valami másba, mert innen már nincs veszteni valóm. Ez az energia, plusz, hogy akkor csatlakoztam egy Mastermind programhoz, ami egy elég magas árú képzés volt, az akkori önmagam számára, megváltoztatott mindent. De tényleg mindent! Ott tapasztaltam meg, milyen az mikor választasz valamit, és valóban el is köteleződsz mellette. Akkor csinálod, beleállsz és mész! 

Ott volt egy momentum, amit visszaidézve, elindított ezen az úton.

Volt a programhoz egy online videós tananyag is. Ha más nem lett volna, már ez is többszörösen megérte, de persze csak akkor, ha megnézem őket, kijegyzetelem és elkezdem alkalmazni azokat, amik benne vannak. Az elején volt egy pont mikor átfutott az agyamon, hogy ‘nincs kedvem megnézni’, ‘ahh el kéne kezdeni’, stb, nyűglődtem. Aztán az akkori énemnek a motivációs forrása az volt, hogyha kifizettem értem ennyi pénzt, akkor igenis meg fogom nézni, elkezdem. Itt volt az a pont, mikor megtapasztaltam, hogy mekkora motivációs tényező az, hogy valamiért egy magasabb árat fizetsz ki, és valóban elköteleződsz annak a valaminek az irányába. 

Nagyon szuper párhuzamokat fedeztem-, és fedezek fel a mai napig, a vállalkozásfejlesztés és az edzések között, ezért szerettem volna ezen a saját példán keresztül megmutatni mire is gondolok, mikor az elköteleződésről van szó.

Teljesen megváltoztatta az életem ez a képzés, ez a szemléletmód, ennek az eredménye lett a Crossfox, és ezzel a szemlélettel hozok létre minden programunkat is, hogy a velünk kapcsolódó emberek is érezzék meg, milyen is teljes mértékben elköteleződni SAJÁT MAGUK IRÁNYÁBA. 

 

Mert nem motivációs problémád van, hanem elköteleződés problémád.

Senki sem mutatta meg még ezt neked, és nem tapasztaltad meg ennek az erejét.

A motivációd belőled jön, mi kintről maximum meg tudjuk mutatni mi mit csinálunk, de helyetted nem tudjuk választani azt, ami előre visz, ami fejleszt, ami mozgásban tart. Amíg mástól várod, nem fogsz eredményeket elérni. 

 

Mi lenne, ha kipróbálnál valami mást, azon kívűl amivel eddig próbálkoztál már, és nem vezetett eredményhez? Mi veszteni valód van? 

Nagy barátság és sebezhetőség kell ahhoz, hogy erre rá tudjon valaki valóban nézni. A konzultációk során támogatlak benne, hogy világos legyen számodra, milyen szemléletmódbeli váltás segíthet azon, hogy valóban azt az életet teremtsd, amit szeretnél élni.

 

Úgy is fogalmazhatnék, hogy olyan testet teremts magadnak, amiben igazán önmagad tudsz lenni. 

 

A legnagyobb szeretettel,

Ági 

Kovács- Kvotidián Ágnes
Crossfox vezető edző

Functional Movement Trainer (FMT)
Certified Functional Strength Coach (CFSC)
Performance Enhancement Specialist (NASM PES)

BASE EDZÉSPROGRAM

Többet szeretnél megtudni a kiscsoportos programunkról?